Particulier?
Python is onderdeel van Saris Company
Glazenwassen voor bedrijven

Professioneel Glazenwassen

Bij ons kunt u ook terecht voor glazenwasserij en glasbewassing van de ramen. Stralend schone ramen geven een betere uitstraling aan uw bedrijf.

Vrijblijvend informatie aanvragen over onze schoonmaakdiensten

Deze schoonmaakdienst wordt zakelijk aangebodenDeze schoonmaakdienst wordt particulier aangeboden

Glazenwasserij Python

Bij ons kunt u ook terecht voor glazenwasserij en glasbewassing van de ramen. Stralend schone ramen geven een betere uitstraling aan uw bedrijf of woning. Ook word standaard door ons het raamkozijn afgewassen.

Schoonmaakbedrijf & Glazenwassers

Glazenwassen is een vak apart, een goede glazenwasser weet goed om te gaan met gevaarlijke situaties. U kunt hierbij denken aan het werken met een hoogwerker, op een ladder of op een dak. Glazenwassers op een ladder mogen tegenwoordig nog tot 8 meter hoogte werken, daarboven moet gebruik worden gemaakt van een steiger, hoogwerker of telescoopsteel. In de regio Eindhoven, Tilburg of Den Bosch zijn onze glazenwassers bezig met het wassen van ramen.

Streeploos opdrogen

Wagenpark glazenwasserijAls onze glazenwassers buiten werken maken ze veel gebruik van een osmose wasinstallatie. Glazenwassen met een osmose systeem, heeft als voordeel deel dat we geen gebruik hoeven te maken van ladders en andere klimmaterialen. Dus dat is een stuk veiliger voor de normale glazenwasserij. Met behulp van Unger Carbontec stelen, kunnen wij tot een hoogte van 15 meter glazen wassen. Het glas wordt dan gewassen met osmose water, dit gefilterde water met een 98% zuivere graad droogt in de meeste gevallen streeploos op. Ook ideaal om serres, beplating en houtwerk af te wassen.

Glas polijsten

Beglazing, kunststof, metalen en natuurstenen oppervlakken, kunnen indien gewenst ook door ons gepolijst worden. Door middel van diamantschijven worden krasjes, vervuiling en kalk verwijderd. Vervolgens wordt het oppervlak gepolijst tot zijn oorspronkelijke glans.

Glas coating

Glas nanotech coating is een product dat zorgt dat het glas vuilafstotend wordt. Door deze behandeling van het glazen oppervlak, kunt u besparen op glaswas werkzaamheden.

Glas tinten of tinting

Ook is het mogelijk om uw beglazing te voorzien van zonwerende of inbraakwerende folie. U kunt daardoor besparen op stroomkosten en op de kosten van uw inbraakverzekering. Voor informatie kunt u kijken op www.lunaglasstinting.nl.

Schoonmaak- of reinigingsproducten

Bij Python specialized cleaning technologies, kunt u ook specialistische schoonmaak en reinigingsmiddelen bestellen, die geschikt zijn voor het glaswassen. U kunt hierbij denken aan speciale trappen, glasreinigers en middelen om lastige vlekken te verwijderen. Graag informeren we u over de mogelijkheden.

Veilig werken

Veilig werken staat bij ons uiteraard op de eerste plaats, d.m.v. heldere instructies en te werken volgens de VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemersbedrijven) normen, proberen we daardoor preventief alle schades aan mens, machines of milieu te voorkomen. Onze medewerkers zijn het gewend om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen zoals bijvoorbeeld een helm, overal, veiligheidsschoenen of adembescherming. Ook het afbakenen van de werkzaamheden en het inlichten van derden op de werkvloer, wordt in overeenstemming met u als opdrachtgever besproken. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de door u gestelde veiligheids- en arbeidsvoorwaarden.

Onze arbeidsmiddelen worden jaarlijks volgens NEN 3140 (elektrische apparaten) en NEN 2484 (draagbaar klimmaterieel) gekeurd. We stellen u vooraf op de hoogte van de laatste wetgeving en richtlijnen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu, die eventueel van toepassing kunnen zijn op uw locatie.

Als u meer wilt weten over onze glazenwasserij in uw regio dan raden wij u aan om even te bellen naar: +31 (0)499 - 33 22 58 of gebruik te maken ons contactformulier.

VCCN

Python is lid van de vereniging VCCN (Vereniging Contamination Control Nederland), de vereniging voor het beheersen van contamination (vervuiling) in productie locaties.

SVS

Python heeft medewerkers in dienst die het SVS (Stichting Vakopleiding Schoonmaakbranche) diploma specialist calamiteiten en reiniging in bezit hebben.

Recycle

Overige schoonmaakdiensten voor zowel particulier als zakelijk:

Vloeronderhoud voor bedrijvenVloeronderhoud
Voor het onderhouden van al uw soorten vloeren.
Tapijt reinigenTapijt Reinigen
Voor het diepreinigen van tapijt en zachte vloerbedekkingen.
Meubelstof reinigenMeubelstof reinigen
Het reinigen van meubilair, meubelstoffen en het verwijderen van vlekken.
Airco & luchtkanalen reinigenAirco & luchtkanalen
Preventief schoonmaken van airco's en luchtkanalen voor een schone lucht.
Graffiti verwijderenGraffiti verwijderen
Lastige graffiti en verf verwijderen van wanden en objecten.
Natuursteen reinigen en marmer schoonmakenNatuursteen & marmer
Schoonmaken en renoveren van natuursteen en marmer vloeren en objecten.
Vlekken verwijderen tipsSchimmel verwijderen
Het verwijderen van schimmel en het toepassen van anti schimmel behandelingen.
Reiniging tijdens verbouwing of verhuizingVerbouwen/verhuizen
Schoonmaak van nieuwbouw, verbouwingen en tijdens verhuizingen.
Woning leegruimenWoning leegruimen
Netjes leegruimen en schoonmaken van woningen.
Vlekken verwijderen tipsVlekken verwijderen
Moeilijke en lastige vlekken verwijderen, vraag het de specialist.
Brandschade, rookschade en waterschadeBrand & waterschade
Schoonmaken van uw woning of gebouw na een brand of bij waterschade.
Vlekken verwijderen tipsGlazen wassen
Stralend schone ramen geven een betere uitstraling aan uw bedrijf.
Cleanroom reinigenCleanroom reinigen
Specialistische reinigen en onderhouden van uw cleanroom op uw bedrijf.
Periodieke reiniging grootkeukens HACCPReiniging grootkeuken
Diepreinigen keukens en installaties volgens de HACCP.
Industriële reinigingIndustriële reiniging
Industriële werkplaatsen, hallen of machines grondig reinigen.
Machines & installaties reinigenMachines/installaties
Technische reiniging van machines en installaties voor bedrijven.
BouwreinigingBouwreiniging
Schoonmaak van nieuwbouw, bouwplaatsen en tijdens verhuizingen.