Particulier?
Python is onderdeel van Saris Company
Machines schoonmaken

Machines & installaties

Zijn uw machines en installaties toe aan een reinigingsbeurt? Zo ja, schakel ons technisch team in om uw machines en installaties stofvrij, vetvrij of vuilvrij te maken.

Vrijblijvend informatie aanvragen over onze schoonmaakdiensten

Deze schoonmaakdienst wordt zakelijk aangebodenDeze schoonmaakdienst wordt niet particulier aangeboden

Machines & installaties reiniging Python

Het specialistisch reinigen van machines & installaties kunnen we uitvoeren met behulp van hogedruk, stoom of handmatig bewerken. U kunt bijvoorbeeld denken aan productiemachines, lopende banden, ketelhuizen en leidingwerk.

Gevoelige apparatuur

Machines reinigenHet reinigen van gevoelige apparaten, zijn uiterst nauwkeurige werkzaamheden die alleen door vakmensen en met de juiste middelen gedaan mogen worden. Python specialized cleaning technologies heeft diverse mogelijkheden om uw apparatuur uitwendig als zowel inwendig, droog, vochtig of nat te reinigen. Veelal dienen deze werkzaamheden handmatig te gebeuren.

Voor het reinigen van elektronische apparaten, schakelkasten, servers hebben wij speciale reinigers die anti statisch en vochtvrij zijn. Losse onderdelen kunnen gespoeld worden in een reinigingsbad, waarna deze nagespoeld worden met gedemineraliseerd water en vervolgens gedroogd worden in een droogcabine.

Het reinigen van installaties zoals koelventilatoren, luchtbehandelingskasten of andere technische installaties behoren ook tot onze mogelijkheden.

Vooraf komen we even kijken wat wij voor u kunnen betekenen en natuurlijk om een goede prijsindicatie af te kunnen geven.

Veilig en verantwoord werken

Veilig werken staat bij ons uiteraard op de eerste plaats, d.m.v. heldere instructies en te werken volgens de VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemersbedrijven) normen, proberen we daardoor preventief alle schades aan mens, machines of milieu te voorkomen. Onze medewerkers zijn het gewend om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen zoals bijvoorbeeld een helm, overal, veiligheidsschoenen of adembescherming. Ook het afbakenen van de werkzaamheden en het inlichten van derden op de werkvloer, wordt in overeenstemming met u als opdrachtgever besproken. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de door u gestelde veiligheids- en arbeidsvoorwaarden. Onze arbeidsmiddelen worden jaarlijks volgens NEN 3140 (elektrische apparaten) en NEN 2484 (draagbaar klimmaterieel) gekeurd. We stellen u vooraf op de hoogte van de laatste wetgeving en richtlijnen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu, die eventueel van toepassing kunnen zijn op uw locatie.

Schoonmaak- of reinigingsproducten

Bij Python specialized cleaning technologies, kunt u ook specialistische schoonmaak en reinigingsmiddelen bestellen, die geschikt zijn voor het reinigen van elektronica. Graag informeren we u over de mogelijkheden.

Afvoeren chemisch afval

Voor het verantwoord afvoeren van eventueel chemisch afval kunt u via Python specialized cleaning technologies ook de juiste afval containers bestellen, dit uiteraard in coöperatie met onze leveranciers voor afvalverwerking.

VCCN

Python is lid van de vereniging VCCN (Vereniging Contamination Control Nederland), de vereniging voor het beheersen van contamination (vervuiling) in productie locaties.

SVS

Python heeft medewerkers in dienst die het SVS (Stichting Vakopleiding Schoonmaakbranche) diploma specialist calamiteiten en reiniging in bezit hebben.

Recycle

Overige zakelijke schoonmaakdiensten:

Vloeronderhoud voor bedrijvenVloeronderhoud
Voor het onderhouden van al uw soorten vloeren.
Tapijt reinigenTapijt Reinigen
Voor het diepreinigen van tapijt en zachte vloerbedekkingen.
Meubelstof reinigenMeubelstof reinigen
Het reinigen van meubilair, meubelstoffen en het verwijderen van vlekken.
Airco & luchtkanalen reinigenAirco & luchtkanalen
Preventief schoonmaken van airco's en luchtkanalen voor een schone lucht.
Graffiti verwijderenGraffiti verwijderen
Lastige graffiti en verf verwijderen van wanden en objecten.
Natuursteen reinigen en marmer schoonmakenNatuursteen & marmer
Schoonmaken en renoveren van natuursteen en marmer vloeren en objecten.
Vlekken verwijderen tipsSchimmel verwijderen
Het verwijderen van schimmel en het toepassen van anti schimmel behandelingen.
Vlekken verwijderen tipsGlazen wassen
Stralend schone ramen geven een betere uitstraling aan uw bedrijf.
Cleanroom reinigenCleanroom reinigen
Specialistische reinigen en onderhouden van uw cleanroom op uw bedrijf.
Periodieke reiniging grootkeukens HACCPReiniging grootkeuken
Diepreinigen keukens en installaties volgens de HACCP.
Industriële reinigingIndustriële reiniging
Industriële werkplaatsen, hallen of machines grondig reinigen.
Machines & installaties reinigenMachines/installaties
Technische reiniging van machines en installaties voor bedrijven.
BouwreinigingBouwreiniging
Schoonmaak van nieuwbouw, bouwplaatsen en tijdens verhuizingen.
Bent u een particulier? Ga dan naar onze particuliere schoonmaakdiensten.