Particulier?
Python is onderdeel van Saris Company
Voor bedrijven

Reiniging grootkeukens HACCP

Dieptereiniging en desinfectie in het kader van de HACCP kan men het beste door Python specialized cleaning technologies uit laten voeren. Wij zorgen ervoor dat u de keuken snel weer kan gebruiken.

Vrijblijvend informatie aanvragen over onze schoonmaakdiensten

Deze schoonmaakdienst wordt zakelijk aangebodenDeze schoonmaakdienst wordt niet particulier aangeboden

Reiniging grootkeukens Python

Grootkeuken reinigenIn het kader van de HACCP Hazard Analysis and Critical Control Points beleid of kortweg de risico en inventarisatie voor de voedingsmiddelen branche, is het soms noodzakelijk eenmaal of tweemaal per jaar een periodieke dieptereiniging van uw keuken uit te laten voeren. Hierbij worden alle af te reinigen en desinfecteren inventaris en omgeving opgenomen in een vooraf door de opdrachtgever te bepalen lijst. Aan de hand van de Europese richtlijnen worden alle onderdelen opgenomen in de lijst vakkundig ter plaatse gereinigd en gedesinfecteerd.

Dit reinigingsproces is bedoeld om ervoor te zorgen dat het productieproces van alle voedingsmiddelen gepaard gaat met zo weinig mogelijk risico op besmetting. Uitgaande van het principe voorkomen is beter dan genezen. Python specialized cleaning technologies werkt uitsluitend met middelen geschikt voor de voedingsmiddelen industrie.

Bij het reinigen van de keuken moet u denken aan het reinigen van de wasem kappen, de koelinstallaties, kooktoestellen. Ook het reinigen van plafonds, roosters, vloeren en wanden behoren tot de mogelijkheden.

Schoonmaak- of reinigingsproducten

Bij Python specialized cleaning technologies, kunt u ook specialistische schoonmaak en reinigings- of onderhoudsmiddelen bestellen, die geschikt zijn voor het hygiënisch reinigen van keukens. Graag informeren we u over de mogelijkheden.

Veilig werken

Reiniging keukensVeilig werken staat bij ons uiteraard op de eerste plaats, d.m.v. heldere instructies en te werken volgens de VCA (Veiligheid, gezondheid en milieu Checklist Aannemersbedrijven) normen, proberen we daardoor preventief alle schades aan mens, machines of milieu te voorkomen. Onze medewerkers zijn het gewend om de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen te dragen zoals bijvoorbeeld een helm, overal, veiligheidsschoenen of adembescherming. Ook het afbakenen van de werkzaamheden en het inlichten van derden op de werkvloer, wordt in overeenstemming met u als opdrachtgever besproken. Natuurlijk houden wij ons strikt aan de door u gestelde veiligheids- en arbeidsvoorwaarden.

Onze arbeidsmiddelen worden jaarlijks volgens NEN 3140 (elektrische apparaten) en NEN 2484 (draagbaar klimmaterieel) gekeurd. We stellen u vooraf op de hoogte van de laatste wetgeving en richtlijnen met betrekking tot veiligheid, gezondheid en milieu, die eventueel van toepassing kunnen zijn op uw locatie.

Last van ongedierte?

Logo Saris CompanyVoor het bestrijden van ongedierte en plagen kunt u gebruik maken van de services van Saris Company. Volg de link door op het Saris Company logo te klikken. Saris Company is gespecialiseerd in de bestrijding en preventie tegen insectenplagen (vliegen,mieren,etc.), knaagdieren (muizen,ratten) en houtaantasters (houtworm, boktor). Het bedrijf Saris Company is een service partner van Python-sct en het heeft naast een jarenlange ervaring ook uitstekende referenties en landelijke dekking.

Afvoeren afval

Voor het verantwoord afvoeren van afval, kunt u via Python specialized cleaning technologies ook de juiste afval containers bestellen, dit uiteraard in coöperatie met onze leveranciers voor afvalverwerking.

Als u meer wilt weten over de reiniging van uw grootkeuken in uw regio dan raden wij u aan om even te bellen naar: +31 (0)499 - 33 22 58 of gebruik te maken ons contactformulier.

VCCN

Python is lid van de vereniging VCCN (Vereniging Contamination Control Nederland), de vereniging voor het beheersen van contamination (vervuiling) in productie locaties.

SVS

Python heeft medewerkers in dienst die het SVS (Stichting Vakopleiding Schoonmaakbranche) diploma specialist calamiteiten en reiniging in bezit hebben.

Recycle

Overige zakelijke schoonmaakdiensten:

Vloeronderhoud voor bedrijvenVloeronderhoud
Voor het onderhouden van al uw soorten vloeren.
Tapijt reinigenTapijt Reinigen
Voor het diepreinigen van tapijt en zachte vloerbedekkingen.
Meubelstof reinigenMeubelstof reinigen
Het reinigen van meubilair, meubelstoffen en het verwijderen van vlekken.
Airco & luchtkanalen reinigenAirco & luchtkanalen
Preventief schoonmaken van airco's en luchtkanalen voor een schone lucht.
Graffiti verwijderenGraffiti verwijderen
Lastige graffiti en verf verwijderen van wanden en objecten.
Natuursteen reinigen en marmer schoonmakenNatuursteen & marmer
Schoonmaken en renoveren van natuursteen en marmer vloeren en objecten.
Vlekken verwijderen tipsSchimmel verwijderen
Het verwijderen van schimmel en het toepassen van anti schimmel behandelingen.
Vlekken verwijderen tipsGlazen wassen
Stralend schone ramen geven een betere uitstraling aan uw bedrijf.
Cleanroom reinigenCleanroom reinigen
Specialistische reinigen en onderhouden van uw cleanroom op uw bedrijf.
Periodieke reiniging grootkeukens HACCPReiniging grootkeuken
Diepreinigen keukens en installaties volgens de HACCP.
Industriële reinigingIndustriële reiniging
Industriële werkplaatsen, hallen of machines grondig reinigen.
Machines & installaties reinigenMachines/installaties
Technische reiniging van machines en installaties voor bedrijven.
BouwreinigingBouwreiniging
Schoonmaak van nieuwbouw, bouwplaatsen en tijdens verhuizingen.
Bent u een particulier? Ga dan naar onze particuliere schoonmaakdiensten.